Bermain permainan Hot Lotto

Bermain permainan Hot Lotto

Bermain Permainan Lotto Panas Berbilang Negeri

Hot Lotto ialah permainan berbilang negeri yang menarik dan menarik dimainkan di: Loteri Montana, Loteri New Mexico, Loteri Kansas, loteri Oklahoma, Loteri Dakota Selatan, Loteri Dakota Utara, Loteri Minnesota, Loteri Iowa, Loteri West Virginia, Loteri DC, Loteri Delaware , Loteri New Hampshire dan Loteri Idaho. Jackpot Hot Lotto bermula pada $1 juta dan kerana ia adalah permainan berbilang negeri, jackpot berkembang pesat kepada jumlah yang besar pragmatic demo indonesia.

Bermain Lotto Panas

Bermain Hot Lotto adalah mudah dan menyeronokkan! Untuk bermain, anda hanya memilih lima nombor dari 1 hingga 39 dan satu nombor ‘bola panas’ dari 1 hingga 19. Anda boleh memilih nombor anda mengikut kehendak anda. Sesetengah orang memilih nombor berdasarkan tarikh penting dalam hidup mereka, ada yang memilih nombor yang datang kepada mereka dalam mimpi, dan yang lain menggunakan formula untuk mencapai nombor mereka. Jika anda tidak mahu memilih nombor anda sendiri, anda boleh membenarkan komputer memilih nombor anda secara rawak untuk anda. Lukisan Hot Lotto diadakan setiap malam Rabu dan Sabtu. Jika anda memadankan kesemua 5 nombor anda serta nombor Hot Ball, anda memenangi jackpot! Jika anda memenangi jackpot, anda boleh memilih untuk menerima wang dalam 25 pembayaran atau sebagai satu sekaligus. Terdapat 8 cara lain untuk memenangi hadiah wang tunai. Anda juga boleh memenangi hadiah wang tunai kerana hanya memadankan nombor Hot Ball.

Pilihan Sizzler

Dengan hanya $1 lagi anda boleh memilih untuk menggunakan pilihan Sizzler. Pilihan Sizzler menambah elemen baharu pada permainan. Jika anda memenangi sebarang hadiah wang tunai selain jackpot, dan anda bermain pilihan yang mendesis, jumlah hadiah anda akan meningkat tiga kali ganda! Bermain Hot Lotto Sizzler, pada pendapat saya, adalah cara untuk pergi!

Cerita Menang Lotto Panas

Terdapat banyak pemenang Hot Lotto yang besar. Sebagai contoh, pada Julai 2007, Lori Boyle dari Kansas memenangi jackpot $12,900,000. Hanya enam bulan sebelum itu, John Hall of Iowa memenangi jackpot $19.97 juta! Pada Februari 2008, David Fort dari New Mexico memenangi jackpot $5,680,000! Terdapat banyak pemenang besar Hot Lotto, dan pemenang besar seterusnya mungkin anda!

Beli Tiket Hot Lotto

Jika anda sudah bersedia untuk menjadi pemenang Hot Lotto seterusnya, tetapi anda tidak tinggal di salah satu negeri yang mengambil bahagian, hanya log masuk ke laman web hot lotto rasmi. Dalam masa terdekat peminat Hot Lotto mungkin boleh membeli tiket loteri dalam talian termasuk Hot Lotto. Pemain yang mempunyai akses internet tidak perlu lagi tertanya-tanya di mana untuk membeli tiket loteri. Kebanyakan mereka yang belajar loteri mengatakan bahawa tiket loteri dalam talian akan meningkatkan jualan dan membantu untuk membiayai lebih banyak perkhidmatan negeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *